Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Search
DSpace/Manakin Repository
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Login
DSpace Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search
Search Scope:
All of DSpace
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Filters
Selected filters:
Selected filters
Advisor: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Date Issued: 2017
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Advisor
Subject
Date issued
Publication date
Type
Keyword
Sort options
Results/page
5
10
20
40
60
80
100
Sort items by
relevance
Title
Issue Date
xmlui.ArtifactBrowser.AbstractSearch.sort_by.heal.publicationDate_dt
Type
in order
ascending
descending
Search Results
Now showing items 1-10 of 10
1
Title:
Η επίδραση των αλεύρων (ολικής & portobello) στη παρασκευή ψωμιού.
Author:
Κεβόπουλος, Δημήτριος - Παναγιώτης
Date:
2015-09-01
Title:
Μέτρηση συνολικού συντελεστή μεταφοράς θερμότητας σε εναλλακτή με πλάκες.
Author:
Μιχούλη, Περσεφώνη
Date:
2015-09-01
Title:
Παραγωγή αιθέριων ελαίων και ποτών.
Author:
Τζώρα, Αθηνά
Date:
2015-09-01
Title:
Διατροφικές συνήθειες ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω σύμφωνα με το Διατροφικό Οδηγό του Υπουργείου Υγείας
Author:
Τσετσενέκος, Μαρίνος - Παναγιώτης
Date:
2015-11-01
Title:
Προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών και ρεολογικών παραμέτρων ζυμαριών για τη παρασκευή μακαρονιών.
Author:
Δημοπούλου, Μαργαρίτα
Date:
2015-06-01
Title:
Ποιότητα και ασφάλεια στην παραγωγή του τυριού σφέλα. Σύστημα HACCP.
Author:
Χολή, Γεωργία - Μαρία
Date:
2015-06-01
Title:
Μελέτη της εφαρμογής του συστήματος διαχείρισης της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων και αξιολόγηση των δοκιμών επικύρωσης των μεθόδων καθαρισμού σε επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων.
Author:
Μήτου, Καρολίνα - Αθανασία
Date:
2016-11-01
Title:
Ανάλυση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ISO 22000.
Author:
Σμυρλή, Σταυρούλα
Date:
2016-11-01
Title:
Ο ρόλος των Superfood στη διατροφή του ανθρώπου.
Author:
Μπαλούρδη - Κοντογιάννη, Άννα
Date:
2016-11-01
Title:
Η επιρροή του θαλασσινού, επιτραπέζιου και απιονισμένου νερού στην υφή και στην ποιότητα του ζυμαριού με τη χρήση αλεύρου τύπου 55%, 70% και αλεύρου σίκαλης.
Author:
Μοβσεσιάν, Ναταλί
Date:
2016-11-01
Now showing items 1-10 of 10
1
Search DSpace
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
My Account
Login
Register
Discover
Type
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (10)
Advisor
Βαρζάκας, Θεόδωρος (10)
Κουτρουμπής, Φώτιος (1)
Keyword
HACCP (2)
Ποιότητα τροφίμων (2)
Superfoods (1)
Αιθέρια έλαια (1)
αλβεογράφος. (1)
Αλεύρι ολικής άλεσης (1)
αλεύρι τύπου 70% (1)
αλεύρι τύπου Αμερικής (1)
Αλεύρι (1)
Αρωματικά έλαια (1)
... View More
Date Issued
2017 (10)
Publication Date
2016 (4)
2015 (6)